SHARE   
01 december - 02 december

Gaston’s Winterse Bierenfestival (Etten-Leur)

Gaston organiseert zijn allereerste eigen speciaalbierfestival!

Op de koude dagen van 1 en 2 december 2018 zal iedereens favoriete Vlaming het Winterse Bierenfestival openen voor publiek. Gehouden in zijn eenmalig uitgebreide Taveerne met entertainment, brouwers, lekkernijen en een grote hoeveelheid aan bieren uit binnen- en buitenland belooft het prachtig winterse aangelegenheid te worden! Gedurende de dag kan genoten worden van tal van smakelijke bieren uit vele categorieën, sommige wat bekender dan andere. Van IPA tot Imperial, Gaston heeft voor ieder wat wils samengesteld. De lijst blijft nog even een verrassing, maar op Facebook zal binnenkort een tipje van de sluier worden opgelicht.

 

Een Taveerne is natuurlijk niet compleet zonder een muzikale invulling. Speciaal uit het Verenigd Koninkrijk wordt ons intermezzo ingevlogen om jullie van entertainment te voorzien. Dr. Butler’s Hatstand Medicine Band (Manchester, UK) heeft met hun unieke optredens al op vele podia in Europa mogen staan.

Trek gekregen? Gaston zal zelf in de keuken heerlijke Vlaamse happen bereiden, die uiteraard perfect samengaan met een keur aan bieren. Alles wat nodig is om twee heerlijke dagen te beleven!

 

Tijd en entree
Op zaterdag bent u van 14:00 tot 00:00 uur welkom op het Bierenfestival, op zondag is mijn Taveerne van 11:00 – 20:00 uur opengesteld. U mag zelf bepalen wanneer u binnenkomt.

Een ticket kost in de voorverkoop € 12,50 (€ 15,00 aan de zaal). Met een ticket krijgt u: entree op 1 dag, een proefglas (dat mee naar huis mag!), 2 consumptiemunten, bierbijbel en meer. Heeft u niet genoeg aan 2 consumptiemunten? Deze kunnen bijgekocht worden voor slechts € 2,20.

 

Een biertje vatten en rijden gaan natuurlijk niet samen, vandaar dat Gaston ook aan de BOB denkt. Een speciaal BOB-ticket (€ 5,00 p.p. per dag) geeft toegang tot het festival, met twee consumptiemunten uit te geven aan frisdrank of koffie/thee.

 

Dr. Butler’s Hatstand Medicine Band Met hun unieke optredens hebben zij al op vele podia in Europa mogen staan. Hun muziek kan omschreven worden als een combinatie van vroege jazz en blues stijlen samen met ragtime, spirituele muziek en bluegrass en dat weer gecombineerd met Vaudeville en Music Hall tradities – echt een belevenis!

 

Uiteraard is dit festival alleen toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Bij entree kunnen we om legitimatie vragen!Adres:
Taveerne Gaston, Schipperstraat 2
Etten-Leur
https://www.facebook.com/events/516527332122698/

Binnenkort

02 sep 2022 Bierkaai ledenavond september 2022 (datum onder voorbehoud) »
07 okt 2022 Bierkaai ledenavond oktober 2022 (datum onder voorbehoud) »
04 nov 2022 Bierkaai ledenavond november 2022 (datum onder voorbehoud) »
02 dec 2022 Bierkaai ledenavond december 2022 (datum onder voorbehoud) »
complete agenda