SHARE   
17 februari

Het Bierdiner (Heiloo)

 

HEILOO – Bier aan tafel, in België heel gebruikelijk, Nederland volgt. Langzaam. Met een pop-up restaurant in de prachtige Cultuurkoepel te Heiloo gaan drie ondernemers dit groeiende fenomeen promoten, met een biergecombineerd culinair achtgangenmenu.

 

De Bierverbinding, Country Home Cooking en Standup4 hebben de handen ineen geslagen  en halen alles uit de kast om de gasten een hele avond in de watten te leggen en verrast te laten beleven. Chef-kok Naomi Nieuwenhuis verzorgt uiteenlopende gastronomische gerechten en Biersommelier Frans Ruiter heeft daar bijzondere bijpassende bieren bij geselecteerd. Bart ten Napel is de gastheer van het geheel.

 

Zaterdagavond 17 februari is de ontvangst vanaf 17:00 uur met starters en om 18:00 uur kan er plaatsgenomen worden. Bij elk gerecht wordt een glas speciaalbier geserveerd en kan iedereen de rest van de avond ervaren wat bier-spijs combinaties met de zintuigen doet.

 

Meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren voor dit avontuur kunt u vinden op www.hetbierdiner.nl. Hier kunt u ook de keuze maken voor een BOB- of wijnarrangement en/of een transfermogelijkheid.


Aanvang: 17:00
Adres:
Kennemerstraatweg 464
Heiloo
http://hetbierdiner.nl/

Binnenkort

02 sep 2022 Bierkaai ledenavond september 2022 (datum onder voorbehoud) »
07 okt 2022 Bierkaai ledenavond oktober 2022 (datum onder voorbehoud) »
04 nov 2022 Bierkaai ledenavond november 2022 (datum onder voorbehoud) »
02 dec 2022 Bierkaai ledenavond december 2022 (datum onder voorbehoud) »
complete agenda