SHARE   
21 april - 22 april

Lentebier Festival (Amsterdam)

Maak kennis met nieuwe bieren tijdens het Lentebier Festival bij Delirium Café Amsterdam. Speciaal in het teken van frisse bieren en het heerlijke lentegevoel.

 

Op 21 en 22 april vindt het Lentebier Festival plaats bij ons op het terras en in ’t café. Twee dagen lang kun je genieten van bekende én voor Nederland onbekende bieren. Heerlijk op ons terras met een biertje in je hand en genieten van ambachtelijk eten. Meer dan 10 internationale brouwerijen zijn aanwezig om de beste bieren voor jullie te tappen. Verder vertellen zij graag meer over de verhalen achter de brouwerijen.

 

De gezelligheid, het mooie terras en het grote aanbod van bier maken dit festival de ideale setting in Amsterdam om lekker over speciaalbier te praten. Naast de brouwers, zijn er vele bierkenners waar jij jouw expertise en ervaring mee kunt uitwisselen.

 

De unieke bieren zijn te bestellen bij verschillende stands, maar natuurlijk ook aan de bar. Om ervoor te zorgen dat jij de vele bieren kunt proeven, maken we gebruik van proefglazen. Zo stel jij je eigen biermenu samen! Het aanbod van alle bieren vind je in ons café en natuurlijk op Untappd.

 

Een festival is niet compleet zonder lekkere hapjes! Zo kun je bij de kaasstand verschillende kazen proeven en hebben wij een echte Italiaanse steenoven voor authentieke pizza’s. Uiteraard zal onze chef-kok daarnaast nog speciale festivalgerechten bereiden.

 

TICKETS
Bij binnenkomst koop je een proefglas voor €5,-. Deze is van jou en mag je ook houden. Met dit glas kun je bij de marktkramen en aan de bar jouw biertjes bestellen. Bier, fris, wijn en eten kan worden gekocht met munten die bij de bar te koop zijn. Een muntje kost €2,50.

 

LIVE ENTERTAINMENT
Dans de zomer tegemoet en geniet van de klanken van de lente met heerlijk live muziek. De diverse muzikale acts sluiten naadloos aan bij de tijd van het jaar en natuurlijk het bier.

 


Aanvang: 15:00
Adres:
Delirium Cafe Amsterdam, Piet Heinkade 4-6-8
Amsterdam
https://www.facebook.com/events/1651318521602826/

Binnenkort

02 sep 2022 Bierkaai ledenavond september 2022 (datum onder voorbehoud) »
07 okt 2022 Bierkaai ledenavond oktober 2022 (datum onder voorbehoud) »
04 nov 2022 Bierkaai ledenavond november 2022 (datum onder voorbehoud) »
02 dec 2022 Bierkaai ledenavond december 2022 (datum onder voorbehoud) »
complete agenda