SHARE   
05 oktober - 07 oktober

Speciaalbier Motorweekend (Ardennen)

Een speciaal weekend voor de motorrijder die ook kan genieten van een heerlijk speciaal bier. In het weekend van  5 t/m 7 Oktober 2018 zal dit weekend voor de 3e maal plaatsvinden. In het teken van motorrijden en speciaalbier, het draait hier niet om de kilometers maar de gezelligheid en de gezamelijke passie voor motorrijden en speciaalbier. Uiteraard zullen wij ook diverse brouwerijen bezoeken waar je de mogelijkheid hebt om een biertje mee te nemen voor thuis.

Wat is er nu leuker om een heerlijk rondje te toeren en te genieten van een speciaal biertje in de avond na het rijden ?

 

Het weekend van 5 t/m 7 oktober staat in het teken van Speciaalbier en motorrijden, niet te samen maar na elkaar. Een prachtige route binnen door naar het hotel waar we twee nachten slapen en ook heerlijke bieren kunnen drinken en proeven, in de avond is er een heerlijke maaltijd verzorgd met aansluitend een bierproeverij met 5 bieren die worden uitgeschonken in kleine glazen.

 

Vrijdag 5-Okt. verzamelen we bij een Abdij om het weekend in style te beginnen, we rijden binnen door naar het hotel waar we nog een bakje koffie zullen doen bij de Fantome in de Ardennen deze Artisinale brouwer staat bekend om zijn bijzondere bieren, een bezoekje is dus zeker de moeite waard. S’avonds zullen we een aantal bieren proeven en we proberen om een bier van de Fantome er bij te hebben maar of dat gaat lukken is nu nog niet zeker!

 

Zaterdag 6-Okt. zullen we na het ontbijt op de motor gaan en een mooie toertocht door de omgeving rijden, een bakje koffie bij een brouwer net als de lunch. Ook kunnen we hier uiteraard rond kijken en een biertje mee nemen voor na het weekend. in de avond zullen we proberen een BBQ te regelen met uiteraard aansluiten een bierproeverij.

 

Zondag 7-Okt. zullen we wederom na het ontbijt op de motor gaan en een mooie toertocht door de omgeving rijden richting Nederland, we zullen hier ook weer een brouwerij bezoeken voor een bakje koffie en wat te eten, natuurlijk zullen we ook in style afsluiten bij een brouwer.

Zorg voor het weekend dat je voldoende ruimte hebt om wat mee te nemen want je weet nooit wat je tegen komt voor lekkers.

 

Kosten voor het weekend zijn 175,- per persoon, hiervoor krijg je twee overnachtingen met ontbijt en avond eten en een proeverij van bieren op twee avonden. De bieren komen uit de streek en bij een van de brouwers gaan we nog een bezoekje brengen.

 

Kosten zijn per persoon op een twee persoons kamer: 175,-

http://motorweekendje.nl/arrangementen/geplande-tochten/speciaalbier-motorweekend-2017.html

Binnenkort

02 sep 2022 Bierkaai ledenavond september 2022 (datum onder voorbehoud) »
07 okt 2022 Bierkaai ledenavond oktober 2022 (datum onder voorbehoud) »
04 nov 2022 Bierkaai ledenavond november 2022 (datum onder voorbehoud) »
02 dec 2022 Bierkaai ledenavond december 2022 (datum onder voorbehoud) »
complete agenda