8 januari 2018

Brouwwedstrijd Groningen 2018

Net als voorgaande jaren wordt tijdens het bierfestival in Groningen (14-04-2018) op de zaterdagmiddag bekend gemaakt wie bij de, aan het festival, gekoppelde brouwwedstrijd in de prijzen zijn gevallen.

 

Dit jaar is de opdracht om een Schwarz te brouwen. In navolging op de session bieren van vorig jaar is dit wederom een mooie en interessante opdracht. Er zijn zelfs, voor Groningen, lokale ingrediënten beschikbaar gesteld. Als je hier gebruik van wilt maken dien je dit zelf met de organisatie te regelen. Het is echter geen verplichting.

De Biekaai zal er ook dit jaar voor zorgen dat de inzendingen op de juiste plek worden ingeleverd. De inzameling hiervoor zal medio maart worden georganiseerd tijdens de bijeenkomst en wellicht nog een ander moment mocht dit nodig zijn.

 

Wil je meedoen aan de wedstrijd of wat meer info willen ontvangen stuur dan een mail naar info@debierkaai.net. Wij sturen jou dan het inschrijfformulier, stijlomschrijving Schwarzbier en logboekformulier toe. Het is belangrijk dat je zelf het inschrijfformulier naar de organisatie van deze wedstrijd toe stuurt. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar waarbij de organisatie een vol = vol beleid hanteren dus wees er snel bij.

 

Laatste nieuws

nieuwsoverzicht